فروشگاه ایرانی

 
 
 
 
 
اردیبهشت 1388 - موبایل برای تو
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

Sony Introduces SRW-9000 HDCAM SR Camcorder

Sony Introduces SRW-9000 HDCAM SR Camcorder

New PDW-F800 XDCAM HD Camcorder and PDW-F1600 Deck Also Debut

 

 

 Tape’s not dead yet — the newest big gun at Sony’s NAB booth was the SRW-9000 camcorder, a high-end camera for TV programming and commercial production built around the HDCAM SR tape format. Physically, the camcorder is the same size as the original F900. It’s slated to be available in December at a price to be announced              

               



کلمات کلیدی :

آیا قرارداد سه ساله انجمن بازیگران به اعتصاب پایان می‌دهد

اتحادیه بازیگران آمریکا

خبرهای رسیده حکایت از آن می‌کند که اتحادیه بازیگران آمریکا (SAG) طی چند هفته آینده قرارداد همکاری سه ساله را با کمپانی‌های بزرگ فیلم‌سازی امضا می‌کند.
امضای قرارداد همکاری بین دو طرف -که گفته می‌شود مفاد آن نوشته شده و طی روزهای آینده به صورت رسمی امضا می‌شود- می‌تواند نقطه پایانی بر بحرانی باشد که نزدیک به دو سال است هالیوود را درگیر خود کرده و اوج آن اعتصاب 100 روزه اتحادیه فیلم‌نامه نویسان آمریکا بود. اما آیا واقعا دوران آرامش از راه رسیده است؟ گروهی از تحلیل‌گران سینمایی با توجه به شواهد و قرائن موجود، به این سوال پاسخ منفی می‌دهند. این گروه از تحلیل‌گران می‌گویند حتی اگر همه چیز به خوبی پیش برود و سگ (اتحادیه بازیگران آمریکا) و کمپانی‌های فیلم‌سازی طی روزهای آینده با یکدیگر دست دوستی بدهند، باز هم مشکلی پیش روی کمپانی‌ها وجود دارد که ظاهرا فعلا ترجیح می‌دهند به آن فکر نکنند.



کلمات کلیدی :

تولد سینما


خانمها، آقایان

 بیائید عجایب برادران لومیر اهل لیون را تماشا کنید !

عکاسی متحرک، مرگ مغلوب شد!

خانم ها وآقایان

این نمایش فراموش نشدنی را فقط با یک فرانک وبیست ببینید

 28 دسامبر 1895 در تاریخ کافه/کنسر یک روز برجسته است در بعد از ظهر آن روز در سالن هندی زیر زمین گران کافه در نبش بلوار کاپوسین وکوچه اسکریپ سی وپنج نفر حضور داشتند. این جمع نخستین تماشاگران سینما بودند *.

در انتهای سالن پرده سفید کوچکی نصب شده بود ناگهان چراغ خاموش شد واین کلمات برپرده تابانده شد :.

سینما توگراف لومیر

ژرژملیس مدیر تیاتر وشعبده باز که نامش بعنوان کاشف حقه های سینمایی (تروکاژ) ثبت شده است در این جمع حضور داشت او در خاطراتش می نویسد:

در یک پرده کوچک طی چند لحظه یک تصویر بی حرکت نقش بست. با خود گفتم برای نشان دادن همین است که جنجال راه انداخته اند؟ این کار را من ده سال است دارم انجام می دهم/ هنوز این جمله را کاملا ادا نکرده بودم که یک اسب در حالیکه ارابه ای را بدنبال خود می کشید به طرف ما براه افتاد بعد ماشین های دیگر وبعد عابران. خلاصه تمام تحرک خیابان/ در این نمایش ما با دهان باز برجای خشک شده بودیم .. بعد ورود ترن به ایستگاه /خروج کارگران لومیر از کارخانه ...( این فیلمها نخستین فیلمهای تاریخ سینما هستند) و بعد باغبان آب پاچی شده ( باغبان لومیر دارد گلها را اب می دهد که پایش به روی شیلنگ آب گیر می کند وخودش خیس می شود واین حرکات خنده تماشگر را باعث می شود ) این باعبان، نخستین باز یگر سینماست واین فیلم به نوعی اولین فیلم کمدی تاریخ سینما.

فیلم دیگر لومیر ورود ترن به ایستگاه لاسیوتا خیلی هیجان تولید می کند تماشگران تصور می کنند که زیر لکوموتیو خرد خواهند شد ونقل است که چند تایی از تماشاگران برای امان ماندن به زیر صندلی پناه بردند.

دو نشریه پست و رادیکال اولین مقالات انتقادی سینما را می نویسند . بخشی از نقد نشریه پست را نقل می کنیم:

این خود زندگی است. عکاسی از مرز سکون عبور کرده وقتی این دستگاه ها در دسترس عموم قرار بگیرد و ما بتوانیم از موجوداتی که برایمان عزیز هستند با اعمال وحرکتشان وبا کلمات برلبهایشان فیلم برداری کنیم آنوقت مرگ معنی اصلی اش را از دست خواهد داد.

ژرژ ملیس تیز هوش اولین مشتری تاریخ سینما هم هست او میخواست این دستگاه را بخرد وقتی با بی اعتنایی اگوست وکنت لومیر مواجه شد به پدر آنها روی آورد وپیشنهادش را ارایه داد .لومیر پدر گفت: مرد جوان این دستگاه تا مدتی بعنوان یک کشف جدید می تواند جالب باشد ولی آینده ای برای آن متصور نیست.

اما پیش بینی لومیر پدر به واقعیت نپیوست. در زمان کوتاهی بعداز تولد؛ سینما زبان باز کرد؛(1927). در زمینه تروکاژ نیز به سرعت به سوی کمال حرکت کرد تا امروز که به مدد امکانات کامپیوتری بسیاری ازصحنه هایی که ایجاد آن در باور های مردم 30 سال پیش نمی گنجید به سهولت در استودیوها ایجاد می شود ؛ فیلمهای رنگی نیز جانشین آثار سیاه وسفید شد. انواع واقسام شیوه های نمایش ایجاد وبه بازار عرضه گردید؛ وایداسکرین؛ و یستاویژن؛ سینما اسکوپ ؛ پرده عظیم سینه راما و... وهمه این تغییرات وتحولات در فاصله ای کوتاه به وقوع پیوست.

اما تنها امکانات دنیای معاصر در همه گیری سینما نقش نداشت. خاصیت جادویی سینما وتاثیری که بر عواطف واحساسات بشری می گذارد وامکان وسیعی که برای سرگرمی فراهم می آورد باعث شد که این هنر مورد هجوم سرمایه داران نیز قرار بگیرد وبرای تکمیل وگسترش بردآن ، دنیای سرمایه داری از کیسه پر فتوت خود مایه بگذارد. تولد تلویزیون اگر چه در ابتدا به صورت رقیبی سر سخت برای سینما در آمد. اما سر انجام این دو به همنشینی مسالمت آمیز تن در دادند وتلویزیون خود در اشاعه سینما سهیم شد .

سیاست مداران نیز ازاین امر غافل نماندند آنان هم برای پیشبرد اهداف سیاسی خود بدین وسیله متوسل شدند. حتی رژیم های سرکوبگر جهان هم برای سرپوش گذاشتن به جنایات خود نیازمند این امکان بودند وهستند و البته به خوبی از آن بهره میبرند .

تولد سینما ،برهمه عاشقان این هنر بزرگ مبارک باد



کلمات کلیدی :
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >
  • بایگانی

  • یادداشت‌های بایگانی نشده